18 november 2022

In 2023 op stap met “Samen Actief

Ga jij weer met ons op stap in 2023? Graag presenteren we, als werkgroep “Samen Actief” van de KBO’ s van Heeswijk en Dinther, onze plannen voor 2023. Elke 2 maanden, te beginnen in februari, word je via deze nieuwsbrief uitgenodigd om in te schrijven voor een van de, hierna genoemde activiteiten. De activiteiten zijn, als het enigszins kan, op de vrijdagochtend en we proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. Soms kunnen er maar een beperkt aantal mensen mee en dan geldt de volgorde van inschrijven en vol is vol!

Onze plannen, in willekeurige volgorde, zijn: 1. Fietstocht, gevolgd door een warme/koude lunch op het Fioretti College in Veghel. 2. Rondleiding door de St. Jan en de Bouwloods van de St. Jan in Den Bosch. 3. Rondleiding door de Paardenmelkerij in Zeeland. 4. Rondleiding door het Provinciehuis in Den Bosch (vanwege de verkiezingen voor de Provinciale Staten). 5. Bezoek aan de rechtbank Den Bosch+ het bijwonen van een rechtszaak. 6. Rondleiding door museum “’t Brabants Leven” in Den Dungen.

Leuk om jullie bij EEN of MEERDERE activiteiten te ontmoeten !

De leden van de werkgroep: Tiny v.d. Brand, Sjan Oosterhof, Margriet Beeftink, Jan van Berkel, Adrie Brands, Hans van Sleuwen.