Onze KBO-vereniging draait helemaal op de inzet van vrijwilligers, bestuursleden en niet-bestuursleden ! Je komt ze tegen bij allerlei activiteiten. Ze vullen belastingformulieren in, ze repareren spullen, ze helpen met klusjes enz., ze helpen met het vervoer, ze organiseren van alles, ze doen allerlei administratief werk en ze verrichten hand- en spandiensten. Ons werk zou volledig onmogelijk gedaan kunnen worden, zonder al die vrijwilligers ! Heb jij nu ook zoiets van…….ik stel me graag beschikbaar om te helpen………..je bent van harte welkom ! Eens per jaar organiseren wij een speciale vrijwilligers- bedank avond met een speciaal optreden en een hapje en een drankje.

Meer inlichtingen en informatie over de mogelijkheden krijg je bij Cor van Gemert, tel. 0413- 294456.