Websites van organisaties die belangrijke informatie voor ouderen verstrekken,  danwel hulp op allerlei vlak kunnen bieden. ( klik voor meer info steeds op het  onderstreepte stuk)

KBO- Dinther                                   De KBO- vereniging van Dinther.

Willibrordcentrum Heeswijk           Cultureel Centrum Willibrordcentrum van Heeswijk, voor verenigingsactiviteiten, vergaderingen, uitvoeringen, lunches enz.

Cultureel Centrum Servaes            Cultureel Centrum van Dinther, voor verenigingsactiviteiten, vergaderingen, uitvoeringen, lunches enz.

Parochie, locatie Heeswijk             Locatie Heeswijk van de parochie Heilige Augustinus.

Thuiszorg Pantein                        Dienstverlening in gezondheid, wonen, welzijn en zorg.

Zorgcentrum Laverhof                  Zorg voor ouderen, binnen- en buiten het zorgcentrum.

Mantelzorg van Bernheze              Zij regelen alles op het gebied van goede (mantel) zorg.

ONS welzijn                                 De welzijnsorganisatie van Noord-Oost Brabant

Actief Burgerschap H.D.                De “Dorpsraad” van Heeswijk-Dinther.

de Hadeejer                                 Het maandelijkse nieuwsmagazine van Heeswijk-Dinther.

Meierijsche Museumboerderij         Met leuke activiteiten en programma’s, speciaal voor ouderen.